Directors

Nae Șovăială – Director of Trainings

Nae este o persoană deschisă căruia nivelul ridicat de energie și viziunea analitică asupra vieții combinată cu stilul său de training efervescent îi conferă acea prezență carismatică esențială oricărui trainer. Și-a început cariera competițională cu 7 ani în urmă și de atunci a fost implicat activ în promovarea dezbaterilor academice. La 18 ani a câștigat campionatul European de Dezbateri și a obținut premiul pentru cel mai bun vorbitor European. Mai apoi, la 21 de ani, după două participări la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, a devenit cel mai tânăr antrenor al lotului național de dezbateri al României. Nae iși continuă și acum cariera de training susținând în continuare traininguri și team-buildinguri pentru diverse organizaţii.

Mihai Tonsciuc – Director of Logistics

Mihai este cel mai “tânăr” membru ARGO, începând dezbaterile în clasa a 12-a și cu toate acestea fiind foarte repede mușcat de microbul dezbaterilor. Acesta a obținut rezultate foarte bune în scurta sa carieră de debate în liceu. Din octombrie este student la Cibernetica în cadrul universității Petrol și Gaze Ploiești, trainer ARGO și Coordonator al Echipei Executive ARGO Ploiești!

Șerban Pitic – Director of Academy

Șerban și-a început cariera în dezbateri și public speaking încă de pe băncile liceului, când a participat la numeroase competiții naționale și internaționale , inclusiv Campionatul Mondial de Debate. Printre rezultatele sale se numără chiar titlurile de vice-campion internațional în dezbateri și vice-campion national la public speaking, ambele obținute în 2007, precum și prezența în finala campionatului mondial de dezbateri pentru studenți din 2013. Din 2007, Șerban se ocupă de training în domeniul dezbaterilor, comunicării și persuasiunii, livrând peste 100 de traininguri și workshop-uri către elevi, studenți și profesori, pe teme legate de public speaking, gândire critică, economie și training of trainers. Serban este antrenorul lotului național de dezbateri al României șî campion ESL la Oxford IV.