Directors

Alina Bucșa – Director of Trainings

- Cu peste 7 ani de debate și 13 ani de balet, are în repertoriu un număr spectaculos de piruete retorice 💃, cupițe 🏆 și o mare cutie plină cu ecusoane 📦

- De 5 ani tot dă debateul mai departe noilor generații de parcă ea nu mai are ce face cu el 🎁.

- A mai coordonat programe de training de debate, știe câtă muncă e și tot nu s-a învățat minte de-a venit și la ARGO Academy 😅.

Ștefan Enică- Co-Organizator, Director of Logistics

- Ștefan este student în ultimul an la Facultatea de Știinte Politice din cadrul SNSPA.

- În ultimii 5 ani a fost implicat activ în comunitatea ARDOR atât în calitate de debater cât și în calitate de inițiator ☝ și coordonator al clubului CORD Râmnicu Sărat.

- A fost co-organizator al celor două ediții ale concursului “Râmnicu Sărat Debate Open”, iar in rolul de debater a fost semifinalist si finalist in cadrul mai multor turnee nationale.

- Ar spune ceva amuzant despre el, da’ la SNSPA nu ai voie să glumești😷.

Mihai Tonsciuc- Co-Organizator, Director of Academy

- Oficial student full-time în an terminal, Mihai împarte cercetarea pentru licență cu dezbaterile academice, atât ca trainer cât și ca debater.

- În ciuda rezultatelor modeste (din când în când parcurge în etapele eliminatorii ale vreunui campionat), crede cu tărie că perseverența 🏃 e reușita în dezbateri și în viață.

- Povestea lui de dragoste cu acest eveniment a început în 2015 ca un simplu voluntar (ce căra scaune și reumplea apa), trecând în 2016 la organizare logistică și culminând anul acesta cu titlul de Director de tabără.

- Iubește veganii🍗.